komik.im komik.resimler komik.yazılar komik.oyunlar komik.videolar komik.animasyonla komik.fıkralar Lida Yılan Yağı Karınca Yumurtası Forum

8 Haziran 2009 Pazartesi

WinZip Express 12.1 Build 8497 Portable

WinZip Express 12.1 Build 8497 Portable

Filesize: 8 MB

WinZip Express 12.1 Build 8497 PortableWinZip dünya üzerindeki orjinal ve en popüler Windows ZIP dosya aracı olmakla birlikte karşımıza Wizard (Sihirbaz) / Classic (Klasik) arayüz seçenekleriyle çıkıyor. Kullanımı son derece basit olan bu işlevsel araç hem yeni kullanıcılara hemde gelişmiş özelllikleriyle daha deneyimli kullanıcılara aynı anda hitap edebiliyor. WinZip ile hızlı bir şekilde dosya veya klasörlerinizi sıkıştırabilir veya sıkıştırılmış dosyalarınızı açabilirsiniz. WinZip .zip, .rar, .tar, .bz2 uzantılı dosyalara destek vererek bilgisayarınızdaki gereksiz boş alan kullanımını en aza indirgemeyi hedef almış en eski ve orjinal sıkıştırma programı olmasıyla dikkat çekiyor.E-posta yollarken, internet üzerinden dosya paylaşırken veya en basitinden boş alan kazanmak isterken ya da dosyalarınızı güvenli bir şekilde saklamak isterken bu yazılımdan yararlanmak sizin için en faydalı yöntemlerden biri diyebiliriz. Gelişmiş özelliklerine hergün bir yenisini daha ekleyen WinZip ile Windows Gezgini entegrasyonu, bir çok internet dosya formatı desteği, tek tıklama ile sıkıştırıp e-posta yapmak gibi bir çok yenilik ve gelişmiş özellik bulundurmakta.Tamamen Windows Vista uyumuna sahip olan WinZip'in son sürümü 12 küçük resim gösterimi ve otomatik sıkıştırma seçenekleriyle karşımıza çıkıyor. Ayrıca JPEG formatındaki resim ve WAV formatındaki ses dosyalarının sıkıştırılması geliştirilmiş ve .BZ2 ve .RAR dosyalarını açabilme yeteneği programa eklenmiş bulunuyor. Artık dijital kameralarınızdaki dosylarınızı da WinZip ile doğrudan sıkıştırabiliyor ve entegre resim gösterici ile resim dosyalarını rahatlıkla gezebiliyorsunuz. LZMA sıkıştırma methodu, kişiselleştirilebilir şifre seçenekleri ve daha yeni birçok özellik WinZip 12 ile sizlerle buluşuyor.
WinZip Express 12.1 Build 8497 PortableWinZip is the original and most popular of all Windows ZIP file utilities. Wizard/Classic interfaces accommodate both first-time and experienced users. With WinZip you can quickly and easily compress and decompress files, folders, and entire folder trees to save storage space and reduce e-mail-transmission time, as well as encrypt and decrypt your sensitive documents. Features include tight integration with Windows Explorer, support for most Internet file formats, and one-click zipping and e-mail. WinZip 12 adds new features for JPEG compression, the ability to ZIP files directly from a digital camera, an enhanced thumbnail view, a built-in image viewer, support for the LZMA compression method, customizable password policies, more encyption options, and other new features.
WinZip Express 12.1 Build 8497 Portable


0 yorum:

Yorum Gönder